Εικαστική Έκθεση της Ίνας Καραγεώργου στο Κτίριο Χρυσόγελου της Π.Δ.Ε.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης, σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης " Xεριών Εργartρια»  της ΙΝΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ στο Κτίριο Χρυσόγελου, την  Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου και ώρα 7.30μ.μ.

Η διοργάνωση της εικαστικής έκθεσης της Ίνας Καραγεώργου από την  Π.Ε. Αιτ/νιας της ΠΔΕ Κτίριο Χρυσόγελου στην Π.Ε. Ατ/νιας, έχει την πρόθεση να αναδείξει ένα πρωτότυπο εικαστικό έργο μέσω των δημιουργιών που έπλασε η καλλιτέχνης.

Όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης, «με ποιοτικές συνεργασίες σκοπεύουμε να αναδείξουμε κάθε πολιτιστική πτυχή της Π.Δ.Ε. Η έκθεση της Ίνας Καραγεώργου αποτελεί το επισφράγισμα της πρόθεσης του Τομέα Πολιτισμού να δώσει βήμα στους καλλιτέχνες να εκφραστούν».

Η διοργάνωση της εικαστικής έκθεσης στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου θα συμβάλει στη μεγιστοποίηση του Πολιτιστικού αποτυπώματος, συνδυάζοντας καινοτομία και ποιότητα, θα προβάλει και θα αναδείξει την πολιτιστική κληρονομιά, ενισχύοντας την αισθητική παιδεία στην Τοπική Κοινωνία.

Η παρουσίαση της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί από τη συνεργάτιδα του Τομέα Πολιτισμού της Π.Δ.Ε.-Π.Ε. Αιτ/νίας Σοφία Λαναρά, η αφήγηση από τον εκπαιδευτικό Δημήτριο Δραγκανά και η μουσική επιμέλεια από τον μουσικό Δημήτριο Μανωλάτο και την Ομάδα του.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα τηρηθούν όλες οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για την αποφυγή διάδοσης της covid-19.

Διάρκεια έκθεσης: 27 Φεβρουαρίου - 31 Μαρτίου 2022

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.30- 13.30

ΚΥΡΙΑΚΗ   10.30 – 13.30

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Αιτωλική Φιλοξενία
Το Σπίτι Του Τουρίστα Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου - ΟΠΣ5041944
www.etakcci.gr

©2024 ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. All Rights Reserved

Search