Πρόσκληση Συμμετεχόντων

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας (ΕΠΙΜ.ΑΙΤΩΛ.) ως εγκεκριμένος δικαιούχος, υλοποιεί την Πράξη με τίτλο «Αιτωλική Φιλοξενία - Το σπίτι του τουρίστα Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» στον Άξονα Προτεραιότητας «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, μετάβαση στην ποιοτική επιχειρηματικότητα, με αιχμή την καινοτομία και αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας», με Κωδικό ΟΠΣ 5041944, του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα».

Βασική στόχευση της πράξης είναι η υλοποίηση ψηφιακών υπηρεσιών ολοκλήρωσης θεματικών τουριστικών διαδρομών. Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια του έργου θα αναπτυχθούν ψηφιακές υπηρεσίες διαμόρφωσης θεματικών τουριστικών διαδρομών στην περιοχή του Μεσολογγίου, οι οποίες θα διασυνδέουν τον επισκέπτη με το φυσικό περιβάλλον, τα τοπικά προϊόντα αγροδιατροφής, την επιχειρηματικότητα των τοπικών προϊόντων και την άυλη ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά της περιοχής.


Στόχος είναι η ανάδειξη της περιοχής και η διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης βιωματικής εμπειρίας των επισκεπτών. Για το σκοπό αυτό θα διαμορφωθούν κατάλληλες ψηφιακές υπηρεσίες, που θα δίνουν τη δυνατότητα στις ομάδες στόχους (επισκέπτες, φορείς, επιχειρήσεις, τουριστικοί πράκτορες) να δημιουργούν και να διαχειρίζονται ψηφιακό περιεχόμενο και να αποκτούν πρόσβαση σε αυτό από διάφορα τεχνολογικά μέσα όπως Η/Υ, φορητές συσκευές (tablets, PDAs, κλπ.) και έξυπνα κινητά τηλέφωνα.


Στην τελική φάση της Πράξης και για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση της, θα διοργανωθούν σεμινάρια εκπαίδευσης χρήσης & διαχείρισης της εφαρμογής «Αιτωλική Φιλοξενία – Το Σπίτι του Τουρίστα Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» σε διαφορετικές ομάδες στόχου.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πλήρες κείμενο
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΤA ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

«ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ – ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ»

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Πρόσκλησης Συμμετεχόντων

 

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκαν τα σεμινάρια εκπαίδευσης χρήσης & διαχείρισης της εφαρμογής
«ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ – ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ »
του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, μετάβαση στην 
ποιοτική επιχειρηματικότητα, με αιχμή την καινοτομία και την αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας»
Παρουσίαση προγράμματος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αιτολωακαρνανίας

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Αιτωλική Φιλοξενία
Το Σπίτι Του Τουρίστα Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου - ΟΠΣ5041944
www.etakcci.gr

©2024 ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. All Rights Reserved

Search